Evenementen en meer uit het verleden

Een kleine greep uit de evenementen die in het verleden mogelijk zijn gemaakt met subsidie vanuit Stichting Hendrick Avercamp.
De verbindende factor is, dat de subsidie altijd verleend is met het oogmerk om meer sportactiviteiten beschikbaar te stellen voor de inwoners van Provincie Zeeland.

 

 

 

‘Zeeland houdt van schaatsen’ brengt sport en welzijn onder de aandacht van de Zeeuwen en heeft een maatschappelijk betrokken achtergrond. De winterse sfeer op de ijsbaan zorgt voor gezelligheid en saamhorigheid.

Deze stichting heeft de volgende doelen:

  • De schaatssport onder de aandacht brengen en doen groeien.
  • Mensen in beweging brengen.
  • Mensen elkaar laten ontmoeten.
  • Het onderwijs een sportief platform bieden om te onderwijzen en onderwezen te worden.
  • Aantrekkingskracht van locaties vergroten.

Dit evenement heeft een eigen site, waar je meer informatie kunt vinden over alles ermee te maken heeft.

Dit evenement heeft een geen eigen site. Een online verslag van de laatste wedstrijd kunt u vinden via onderstaande link.

 

Dit evenement is een aantal keren in Domburg georganiseerd, en heette voorheen “Domburg on Wheels”. Sinds de editie van 2011 start en eindigd dit evenement in Schellach, en is dan ook vernoemd.

Deze skeeler-koers wordt in verschillende afstanden gereden, en is bezocht door de top van Nederland en Belgie.

 

 

schellachonwheels
Sporthal-Nassaulaan-foto-OZ
In 2016 is de sporthal in Middelburg met behulp van Stichting Hendrick Avercamp opnieuw in gebruik genomen als skeelerhal.

De hal aan de Nassaulaan zal niet alleen worden gebruikt door Skeeleraars, maar ook de University College Roosevelt gaat gebruik maken van de sporthal, evenals de Black Sheep Honey Rollers.

Dit evenement heeft geen eigen site Onderstaand een link naar een artikel over de opening

Dit evenement heeft een geen eigen site. Een krantenartikel over dit evenement kunt u via onderstaande link vinden.

In samenwerking met Rotary Club Middelburg werd in kader van hun project “Gezonde Start, Gezonde toekomst” in 2017 schaatslessen aangeboden aan de kinderen van basisscholen in Middelburg.

 

rotary-schaatslessen
open-zeeuwse-ttks

De Open Zeeuwse Tafeltenniskampioenschappen

Dit evenement wordt sinds 2014  georganiseerd door TTCM, en afgelopen editie heeft Stichting Hendrick Avercamp dit evenement mede mogelijk gemaakt. 

Dit evenement heeft een eigen site, waar je meer informatie kunt vinden over alles ermee te maken heeft

Dit evenement heeft een eigen site, waar je meer informatie kunt vinden over alles ermee te maken heeft

De editie 2019 van het grootste gratis strandsport evenement van Zeeland is mede mogelijk gemaakt door Stichting Hendrick Avercamp.

Met aankomende editie het EK Beachvolleybal <23, entertainment, populaire beachsporten en de langste mosseltafel op de Boulevard in Vlissingen.

zeeland-beach

Organiseert u het volgende evenement van deze lijst?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Contact Formulier